Apr 9, 2007, 1:28 PM

Страшен сън 

  Poetry
725 0 5


Сънувах оня страшен сън -
разказвала съм ти го и преди.
В който ти ме изостави
и сърцето ми нарани.
Сънувах оня страшен сън -
ти целуваше друга,
а аз живеех в собствен свят,
живеех в заблуда.
Сънувах оня страшен сън -
присънват ми се чудовища зли.
Искат да ме отдалечат от теб
и злото отново да се роди.
Сънувах оня страшен сън -
но не е сън, знаеш това.
Сънят страшен се сбъдна -
ти ме остави сама.

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??