24.03.2013 г., 10:32 ч.

Страшна бъркотия 

  Поезия » Гражданска
363 1 0

Във тая страшна бъркотия,
известна с името Живот,
където завистта се крие
и скубе бедния народ!

Това е  свят на подлеците,
и бит-пазар е на душите,
където все ти едно,
че  дъвчеш  хляб или сено!

Животът ни е Лакомия,
в която никой не е сит,
на всичко всеки е навит 
и смуче  гадната ракия!

Забравил си какво е чест!
И  станеш ти на Лъва -  Пес...

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??