22.03.2011 г., 10:24 ч.

Страст 

  Поезия » Еротична
1057 1 1

О, красива моя Афродито,
със форми нежни от Олимп,
като те гледам - огнено либидо,
привлечен от Венериния хълм.

Към нежните листенца - розови, ухайни,
покриващи магическата зев,
с езика си нежно да разлистя,
да вложа огнената цев.

И нека бурно да се любим,
докато в молива ми тече графит,
и тайни страстни да разбулим,
в омайния ти цвят обвит.

© Александър Серафимов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво!Афродита е вечният любовен блян!Чувствен стих!Адмирации!
Предложения
: ??:??