О, красива моя Афродито,
със форми нежни от Олимп,
като те гледам - огнено либидо,
привлечен от Венериния хълм.
Към нежните листенца - розови, ухайни,
покриващи магическата зев,
с езика си нежно да разлистя,
да вложа огнената цев.
И нека бурно да се любим,
докато в молива ми тече графит,
и тайни страстни да разбулим,
в омайния ти цвят обвит.
© Александър Серафимов Все права защищены