23.07.2008 г., 22:38 ч.

Страст 

  Поезия
1326 0 10

Под ръцете ти силни изгарям,

когато нежно ме галиш със тях,

от удоволствие душата се разтапя,

а от гърдите ми бяга детският смях.

 

 

 

Невинността в пространството отлита,

за да отстъпи място на страстта,

която като горещ дъжд ни облива

и парещо разтърсва ни в нощта.

 

 

 

От устните ти жарки потрепервам,

дъха ми спират в устрем див

и дори не можейки да дишам,

не се отделям аз от теб за миг.


 

На Р. {}

© Марина Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??