30.10.2009 г., 20:08 ч.

Страст. 

  Поезия » Еротична
828 0 1

Докосвай, нежно с пръсти ме докосвай.  

Събличай, с поглед ме събличай.

Целувай, страстно целувай голото ми тяло.  

Побъркваш ме, когато правиш всички тези неща. 

Когато ме докосваш, страстно ме целуваш. 

И с очите си когато ме събличаш. 

Тогава, когато вън духа силен вятър и всичко замръзва. 

А ние сме един в друг запъхтени и потни. 

Но не от климатика, който работи над нас. 

А от страстта, която ни изгаряше.

© Драгомир Костадинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Горещо!Имам забележки , но ще ти ги кажа лично!
Предложения
: ??:??