13.08.2015 г., 0:55 ч.

Страстна неделя 

  Поезия » Еротична
1118 1 3


Неочаквано случи се. Стана така,

както никой не би го описал!

Раменете ти с устни докоснах едва,

а от думите нямаше смисъл!

 

Онемели, първични, се сляхме ведно,

а телата ни стенеха лудо!

Беше диво и страстно това тържество –

най-красивото истинско чудо!

 

От устата ти дълго отпивах нектар,

от очите ти пиех росата,

със сърцето си сетих безценния дар –

обичта и плътта на жената!

 

И накрая щом глътчица въздух поех

с аромата на топла постеля,

в свойте силни прегръдки отново те взех!

Беше чувствена, страстна неделя!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??