22.02.2007 г., 22:50 ч.

Страстни писатели 

  Поезия
769 0 4
     Страстни писатели
Окрилена аз се чуствам от любовта,
пролет е в моита душа,
защото до мен си сега.
Ти всяка вечер се прибираш у дома
с красиво цвете в ръка.
С най-прекрасната усмивка на уста.
А целувките ти, тъй омайни,
ми превземат мисълта.
Аз посрещам те с женска ласка и топлина,
за която ти мечтал си през деня.
Две ангелчета играят покраи нас,
и смехът им навред звъни,
кой ли може да ги укроти.
Луната през прозорчето наднича
и сякаш тихичко ни нашепва,
спокойно вече спи градът...
И сгушени с теб в нощта...
започваме да пишем романа на страстта.

© Стами Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??