4.11.2005 г., 21:10 ч.

Стрелба на свобода 

  Поезия
740 0 0

Държа револвер в ръка
стрелям куршум след куршум.
Тече червена река
от застреляния ум.

Оръжието от къде е
няма кой да ми каже.
Самотата ще разбие
това оръжие даже.

Аз стрелям напосоки
по различни цели.
Правя рани дълбоки
и пробивам тунели.

Ти трошиш оковите
с изстреляния куршум.
Изградил си основите
на свободата с ум.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??