29.05.2008 г., 14:29 ч.

Стрелките сляха се в дванайсе 

  Поезия » Любовна
605 0 3

Стрелките сляха се в дванайсе...
Мислиш ли за мен сега?
За тебе аз отново размечтах се
и нощ поредна пак не ще заспя
Стрелките сляха се в дванайсе...
Не ще заспя, не ще заспя.
Погледни към мен и осъзнай се,
със сенките се сливам, с птиците летя.
Стрелките сляха се в дванайсе...
Гръм прониза тихата ми смърт.
Мисълта ти с мойте в дванайсе сля се,
луната занемяла пореше кат сърп
нощта тъй тъмна, когато аз разлях се
в сърцето ти - във онзи тъмен кът.
Когато три стрелки се сляха в дванайсе,
в мой и твой за миг превърна се светът...

© Мими Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??