30.04.2006 г., 14:15 ч.

СТРУНА СЪМ ... 

  Поезия
933 0 19
                    Струна съм


Струна съм, но само в искрени ръце ще зазвъня
и само влюбена душа от мене ще отрони звук,
обречена съм във безмълвие стаено да трептя,
очаквайки да срещна теб, не някой друг ...

Струна съм, но с времето в забрава онемяла
и с пръсти нежни недокосната отдавна,
замлъкнала съм в тишината вяла,
тъгата струната опъва с ръката си коварна ...

Струна съм, но само влюбена душа от мене ще отрони звън
и само в искрени ръце ще затрептя,
обречена съм на безмълвие и вечен сън,
очаквайки да срещна теб, жена да се родя ...


13.03.2006г.

© Гергана Шутева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??