Струва ли си да живеем
сред злоба и суета,
струва ли си да милеем
за богатство и женски сърца?
Струва ли си да пилеем
сили за нечестни дела,
струва ли си да копнеем
за изкуствена любов и
сълзи да леем за фалшив живот?
Не, не струва и петак
този вълчи свят,
в който брат на брат посяга,
син от майка бяга,
а бащата продава дъщерята!
Не, не съм за този свят родена -
моден, а безвкусен,
резен чер - безформен
и толкова изкуствен!!!
Искам да си тръгвам!!!
© Василка Ябанджиева Всички права запазени
Поздрави, Василка!