29.08.2015 г., 19:36 ч.

Стряха 

  Поезия » Друга
816 1 5

 

 

 

И от белите лястовици да бях,

над улици стрелкащи полет,

бих снишила криловен размах

щом усетя дъждовния повей.

 

Знам, надежда съм, чакана с жар,

а сега ще опиташ с шлифоване…

Не тъжи, че не си господар,

на сърце разорано от ровене. 

 

 

 

© Анна Станоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??