6.07.2010 г., 11:48 ч.

Стряха 

  Поезия » Бели стихове
430 0 0

                                                               ***

                                                        Моята стряха

                                                               гнездо

                                                   за прелитащи гълъби

                                                        Моята стряха

                                                         пристанище

                                                   за заминаващи кораби

                                                        Моята стряха

                                                          ски-шанца

                                                       за луди скиори      

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??