10.05.2020 г., 17:05 ч.

Стръмно изкачване 

  Поезия » Любовна, Еротична
942 4 10

                                                     "Спокойствието другаде търси,

                                                     до тук са нежните черти..." DPP`(SMooth)

 

До фината коприна на чорапа,
на глезена ми, гривната звъни.
Ръбът изкачва бавно стръмнината
и кипват по дантелата мечти...

В очите ми се утаява светлина,
а по извивките мастилени сълзи
ароматът на парфюм и в тишината
лениво мисълта към теб пълзи.

Свети меко колието в тъмнината...
(и тук привършват нежните черти)
Бездна съм, неистово желание -
напрегната, лъвицата у мен мълчи

А кожата ми има собствено съзнание -
горещ, дъхът ти гърлено ръмжи
на шията ми слагаш отпечатък
и бавно в дланите ти всичко се топи

болезнено... мигът е кратък -
очи притварям, пулсът ти във мен тупти
налей ми себе си, да бъде без остатък,
а после кърваво червени рози ми купи

Жени Иванова

© Жени Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??