16.04.2009 г., 7:19 ч.

Студ и тишина 

  Поезия » Любовна
430 0 1

Студ и тишина остана

в деня, във който мълчаливо тръгна,

за довиждане вдигна ръка

и бавно гръб обърна.


Тръгна, а една жена остава

да чака да се завърнеш ти.

Едва сега заминаваш,

а вече усеща липсата ти.


Студ и тишина...

Само това усеща.

Студ и тишина,

с нетърпение ще чака следваща среща.


Студ и тишина,

само това оставаш.

Студ и тишина,

надалече ти заминаваш.


Но жената запомни

такава, каквато е,

с кафяви като твоите очи

и нестихваща усмивка на лицето.

 

© Пролетното момиче Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??