3.02.2012 г., 19:40 ч.

"Студени" рими 

  Поезия » Хумористична
492 0 2

                 В този адски кучи студ

                 калориферът - надут,

                 термометърът - на мини,

                 носовете навън - сини,

                 дрехи на гърба - дузина,

                 ех, че весела година!

                 Сипи си греяна ракия,

                 пусни си някоя лакърдия.

                 На последен бой,

                 на студа - отбой!

 

 

 

 

 

 

© Василена Т Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??