30.03.2019 г., 11:00 ч.

Стъпки в утрото 

  Поезия
204 2 4

 

Птичките в очите пеят щом те видят. 
Песните в сърцето слушат в полусън. 
Розовият изгрев синьото люлее, 
облаците пишат ритъма навън. 

 

Нощното е страшно, нощното е мрачно, 
котки глас извиват, плисва леден лай... 
с теб отново вярвах в топлото ни утро: 
страшното ни може би си има край. 

© Йоана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??