23.07.2007 г., 11:09 ч.

Стъпвай леко (Право Огледало) 

  Поезия
1024 0 4

*
Те така си останаха живи.
Неподвластни на време и страст.
Поувяхнали, древни и диви -
непонятни и странни за днешния час..

"Ще ги положа във нозете ти.
(Стъпвай леко(!) - ходиш по Мечти.)"
Разкрих докрай душата си.
Прегърни ги или... подмини.

Те така си останаха - Живи!

2 Септември 2003, Ломбо Есте

© Симеон Дончев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??