23.02.2019 г., 16:33 ч.

Стъпвай нежно 

  Поезия » Любовна
291 0 1

Стъпвай нежно

тишината на своите пръсти

остави да танцува

върху струната на душата ми брулена

Все още изпъната

уморила и вятъра

тя те очаква 

да ѝ бъдеш присъда

 

Нея нощ

ще разстеля цветя от поезия

пред вратите широко разтворени

да приветствам лицето ти

и фонтани ще бликат в сърцето

Стъпвай нежно

красива бъди

моя закъсняла песен

© Емил Павлов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??