6.01.2009 г., 0:45 ч.

Сухи дървета 

  Поезия » Пейзажна
891 0 25

Тях пролетта не ги дарява с цвят.

През лятото минават

мълчаливи.

Не чакат плод.

Ни златен листопад.

Те просто са изсъхнали.

И сиви.

 

И само зимата,

със своя сняг,

грижовно ги завива и облича.

Сега ги гледам -

с мъничко тъга:

напразно

те на живи заприличват.

© Елица Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??