3.02.2023 г., 20:56 ч.

Суицид 

  Поезия » Свободен стих
319 0 4

Изгубена реалност.

Мисли.

Емоции.

Мит.

Грубост.

Наказание.

 

Поругана...

Наказана...

Сама...

в сивата болница,

труд и трудност - сякаш

 "сестри".

 

Тайни помисли...

за суицид.

 

 

 

                                                                                      Kr(Asi) Poetry

© Karolinne Kolewa Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??