Feb 3, 2023, 8:56 PM

Суицид 

  Poetry » Free verse
342 0 4

Изгубена реалност.

Мисли.

Емоции.

Мит.

Грубост.

Наказание.

 

Поругана...

Наказана...

Сама...

в сивата болница,

труд и трудност - сякаш

 "сестри".

 

Тайни помисли...

за суицид.

 

 

 

                                                                                      Kr(Asi) Poetry

© Karolinne Kolewa All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??