15.02.2012 г., 23:32 ч.

Суша 

  Поезия
415 0 0

бели полета

с трайни следи

от бледи полети

има неща

много големи

забележими неща

по-видими от белези

които сполетяват

по-бързо отколкото

могат да сплотяват

на плота днес

има само трохи

но не са хлебни

а изсъхнали петна

от сухи стебла

стълбове без корени

страх посред бял ден

днес не е дзен

а по-скоро суша

удавена във вино

© Мария Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??