5.01.2021 г., 11:50 ч.

Сутрешен куплет 

  Поезия » Друга
393 1 2

Рано лягам си, защото

имам работа в леглото.

Не познахте, съжалявам.

Стихчета си съчинявам.

 

И когато спра да дишам,

под един разкошен трън

ще си легна да напиша

2-3 стихчета насън.

 

Ако пък ти е омръзнал

моят сутрешен куплет,

грабвай моливчето бързо!

Кой друг, ти ще си наред.

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??