9.07.2019 г., 12:26 ч.

Сутрешен новинарски блок 

  Поезия
329 1 1

Сутрешен новинарски блок

 

Добро утро!

Нощес в катастрофа загинаха двама,

за болните пари и лечение няма.

Пребиха дядо, за да му вземат дървата,

наркотици продават в училищата.

 

На светофара двама се сбиха,

в село Сърбогъзи банкомата разбиха.

На баба Дора убиха козите,

министри пък се борят с шума по нощите.

 

Циганска сватба завърши с кръв,

депутати се бутат кой да е пръв

по EU програми с къщи за гости,

а народът е станал кожа и кости.

 

Арестуваха една баба защото,

откраднала малко хлебец от глад,

а други го карат съвсем през просото

и трупат пари, и палат след палат.

 

Магистрала пропадна, язовирът преля,

издави хора, стока, нивя.

А големците наши, проклети,

купуват от САЩ самолети.

 

ДОБРО УТРО???

 

Авт. Весо: 21.06.2019г.

© Веселин Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ми, явно е на дневен ред този проблем
    Иначе, ако тръгнат пеш, недай си Боже...
Предложения
: ??:??