15.11.2007 г., 21:48 ч.

Сутрин-вечер 

  Поезия » Друга
773 0 8
 

Вечер

Чаша вълшебен пелин.

Всичко е просто и ясно.

Пия до дъно! Амин!

Екселанс! Вино - прекрасно!

 

Сутрин

Болка в главата! Това е цената -

Да бъда, макар и за малко, щастлив.

Съхнат устата! Не виждат оката!

Дали алкохолът не е бил фалшив?

© Петър Варчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??