17.11.2007 г., 12:35 ч.

Сутринта пристигна рано 

  Поезия
714 0 9
Сутринта пристигна рано,
не избързва и не закъснява,
с писък се извих и станах.
(подът винаги ме наранява)

Във досадната познатост
слънчев лъч ме приютява,
няма никакви следи от патос,
само споменът се приближава.

Огледалото го подминавам,
а и някаква жена ми пречи,
няма да се запознавам,
мисля, че си тръгва вече.

Имам план за вечерта,
винаги се получава,
пука ми за сутринта
идва или закъснява!

© Ивайло Проданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??