Аромат на омайна свежест се потопи в мислите ми.
Треперих...
Гасна, като свежест...
Ах, къде се намирам?
Аз съм направена от крехка свежест - дива и сладка.
Опита ли ме?
Тихо е!
А теб те няма, докоснах само образът ти.
Светлината спря, диша само любовта ни.
Ти беше крехък писък на нежното - красивото.
Съметах ме...
Разгадай ме...
Аз съм свежата страна на удоволствие и наслада.
© Десислава Танева Всички права запазени