Mar 25, 2020, 5:51 PM

Свежест 

  Poetry » Love
377 0 0

Аромат на омайна свежест се потопи в мислите ми.

    Треперих...

Гасна, като свежест...

   Ах, къде се намирам? 

Аз съм направена от крехка свежест - дива и сладка.

   Опита ли ме?

Тихо е! 

   А теб те няма, докоснах само образът ти.

Светлината спря, диша само любовта ни.

Ти беше крехък писък на нежното - красивото.

  Съметах ме...

Разгадай ме...

Аз съм свежата страна на удоволствие и наслада.

© Десислава Танева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??