11.01.2009 г., 10:05 ч.

Свещ 

  Поезия » Любовна
609 0 3

Свещ

Свещ аз твоя ще бъда,
ще огрявам пътя ти безмълвно.
Глас не ще наддам,
твоите стъпки единствено ще изпреварвам.

Не ме загасяй, недей!

Пази ме от всеки повей на вятъра
и ще светя аз дълго...
                            безкрайно.

Ръцете ти ще топля в студа,
в нощта ти самотна кротко ще блещукам
като звезда бледа в небето.

Моля те, пази ме,
ще светя вечно за теб!
Свети и ти за мен!

© Юлия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??