2.04.2013 г., 21:07 ч.

Свещено дърво 

  Поезия » Друга
756 0 2

Смокинята расте във двора

и казват,че свещено е дърво,

под нея на беседката просторна

прелиствам книга - за добро и зло.

 

Над мене вятърът отвява

листата ù, тъгували за есента,

дали доброто ще посява

в душата кълнове от пролетта.

 

Сърцето бие откровено,

доброто семе ще покълне там,

а пък дървото неизменно

ще приюти света ни, знам.

 

© Йорданка Пешлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??