2.07.2006 г., 0:21 ч.

Свещи 

  Поезия » Любовна
2304 0 11
Подари ми свещи! Зная -
много съм събрала, ала пак
в малката ни и уютна стая
няма да е тишина и мрак.
Пукат пламъчета, пресекулено.
Сенките им бягат по стената.
Малка фина пръчица (пачули е)
в стаята ще дъхне ароматно.
Восъкът ли те опари? Нека!
Усети наслада от опарено.
Аз по тази восъчна пътека
с устни ще те извървя. Пожарено.
Подари ми свещи! Много!
С тях за теб да изгоря.
С восъчни сълзи да мога
себе си на теб да подаря.

© Мая Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??