14.02.2017 г., 8:52 ч.

Свети Валентин 

  Поезия » Любовна
356 0 0

Червени рози в

прекрасна вечер.

Пламък от свещ,

танцуваща в сянката.

 

Пиано зазвуча в тишината,

запя мелодичен глас.

Подавам ти ръка,

влез с мен в танц.

 

Ти ме караш да летя,

в рая да отида,

но рая си ти самата.

Без теб, в ада

ще се пържа.

 

Ангелът ще се спусне

от небесата,

Дяволът ще ме

дърпа под земята.

 

И на друг свят

да бъда пак няма

да те забравя.

Твойта усмивка

ме разтапя и

дума не мога да обеля.

 

Сълзи изпълват очите ми,

лъч светлина огря

душата ми,

отключи сърцето ми.

 

За нов ден

ще бъда готов.

С нови надежди,

огряващи нашата любов.

 

© Stoycho Kolev Всички права запазени

Честит Свети Валентин !!!

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??