Червени рози в
прекрасна вечер.
Пламък от свещ,
танцуваща в сянката.
Пиано зазвуча в тишината,
запя мелодичен глас.
Подавам ти ръка,
влез с мен в танц.
Ти ме караш да летя,
в рая да отида,
но рая си ти самата.
Без теб, в ада
ще се пържа.
Ангелът ще се спусне
от небесата,
Дяволът ще ме
дърпа под земята.
И на друг свят
да бъда пак няма
да те забравя.
Твойта усмивка
ме разтапя и
дума не мога да обеля.
Сълзи изпълват очите ми,
лъч светлина огря
душата ми,
отключи сърцето ми.
За нов ден
ще бъда готов.
С нови надежди,
огряващи нашата любов.
© Stoycho Kolev All rights reserved.