20.05.2012 г., 23:27 ч.

Светиня е Словото! 

  Поезия » Гражданска
541 0 3

Светиня е Словото!

Дар е от Бога!

Древна история!

Бъдна мечта!

 

Магия е Словото!

Наша тревога!

Будният гений

на мисълта!

 

Могъщо е Словото!

Вяра, що расне –

жажда в пустинята

да утоли!

 

Светиня е Словото!

Огън негаснещ,

който с пресветъл

пламък гори!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??