СВЕТЛИ ПРАЗНИЦИ!
Греховни сме и сме грешни,
обичаме и мразим по човешки,
по друмища криви и трънливи
и нощи беззвездни, утрини черни,
дни бесни или безверни -
влачим кръста си обречени.
Но кадим живинката в душата
и умеем да почитаме що е свято -
опазило род и родина,
за да ни има и днес, и до Амина!
© П Антонова Всички права запазени
опазило род и родина,"
Да!