8.12.2017 г., 18:24 ч.

Светлина 

  Поезия » Философска
660 1 1

                                                       Светлина

 

 

Нека има светлина на света,

светлина в нашите души сега.

Така никога хората не ще останем сами,

да опитаме да бъдем по-добри!

 

Светлина за нас и нашите деца,

с усмивка нежна и топлина.

Да са светли чувствата и мислите в нашата глава,

да изпълним сърцето си с доброта.

 

Но в живота и в душата има и тъмнина,

не тъмнина на ноща а в нашата душа.

В нашата душа, от другата страна,

това са злобата, завистта и алчността.

Лоши чувства в човешката душа!

 

Те водят люта, жестока битка една,

битка жестока в човешката душа.

Но Светлината ще победи тъмнина,

с Вярата, Надеждата и Любовта!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??