16.07.2020 г., 8:00 ч.

Светлина на хоризонта 

  Поезия » Друга
431 1 2

Земята е суха,
земя на тъга...
Нима не дочухме
гласа на страха?

 

В неделя красива
по белия свят
животът почива,
а аз съм богат,

 

защото Живея
щастливия ден,
защото се смея
до хора сред мен;

 

защото копнея
за мир и любов,
защото за нея
съм залез и зов.

 

Защото се лея,
защото летя.
Животът е фея
а ти – светлина.

© Димитър Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??