Звезди сияеха в нощта,
порив трепна в душата,
ти - най-красивата в света,
в мрак ми даде светлината!
И твоят глас като коприна
пречисти моята нежна душа,
но далеч от мен си ти замина
и сърце не мога аз да утеша!
© Георги Всички права запазени