Oct 6, 2021, 10:11 PM

Светлина в нощта 

  Poetry » Love
341 0 0

Звезди сияеха в нощта,

порив трепна в душата,

ти - най-красивата в света,

в мрак ми даде светлината!

 

И твоят глас като коприна

пречисти моята нежна душа,

но далеч от мен си ти замина

и сърце не мога аз да утеша!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??