29.08.2018 г., 11:51 ч.  

Светлина в сенките 

  Поезия
993 4 6

Усмихни се на сенките в себе си. 

Те за лошите днес са утеха, 

че си грешен човек, като някои,

дето дяволът шил им е дреха...

 

Примири се. Приеми тези истини. 

Има хора! И техни подобия... 

Свойта светла страна съхрани.

Злото има към светлото фобия.

© Мария Божкова Всички права запазени

МаЖор 

06.2018 год. 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??