4.05.2023 г., 13:04 ч.

Светлината в нас 

  Поезия » Философска
483 1 6

Чудесно е да се усмихваш,
красиви мисли да редиш,
жена прекрасна да Обичаш
и сред мечтите да летиш.

Да имаш вяра във успеха,
а лошото да не го пазиш!
Да виждаш в другия човека
и да не знаеш как да мразиш.

Това са хубави неща, с които
ако ги имаш, си богат,
че щастието не е в парите,
а в – светлото на този свят!

 

24.01.2023.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??