17.08.2007 г., 0:12 ч.

Светът е хубав 

  Поезия
846 0 4
Когато си самотен,
когато светът те е сломил,
когато не виждаш път напред
и си в тунел без изход...
Когато никой не те забелязва,
когато крещиш, а никой не чува,
когато се опитваш да направиш нещо, а не става
и сякаш се въртиш в омагьосан кръг
и си мислиш, че светът е свършил...
Но не! Спри! Тогава трябва да повярваш в себе си!
Погледни дълбоко в душата си,
открий себе си,
открий силата, която те държи...
Във всеки един от нас се крие ангел.
Само трябва да го откриеш
и той ще ти покаже изхода, дъждът ще спре,
слънцето ще изгрее и на твоята улица...
Щастието ще те плени...
Ще видиш, че нещата имат и хубава страна...
стига да ги погледнеш оттам, нали?!
Попей си, излез навън, чуй птиците...
Слънцето те закача палаво с лъчи... ухае на цветя...
Във въздуха се носи любовта...
Усмихни се, животът е хубав...!

© Ив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много силно...права си
  • готино е харесва ми оптимизма ти, но мисля че произведението ти би трябвало да е в друга категория иначе си имаш 6 и от мен
  • Еее, не е вярно.Зависи от нагласата ти и начина,по който приемаш нещата
  • 6 ама живота е гаден...Няма ли друг живот!!!???
Предложения
: ??:??