14.03.2024 г., 9:57 ч.

Светът е в моята душа 

  Поезия » Любовна
93 1 0

       

  Светът е в моята душа

 

Светът се ражда с красота –

блести небето в светлина!

Светът е в моята душа –

порой от чувства и мечта.

 

Вземи ръката ми с ръка!

При теб ще бъде любовта.

Целувай моята коса!

Танцува синя светлина.

 

Светът се ражда с красота!

Навярно е за мен съдба –

да бъда с тебе тук, сега.

Вземи ръката ми с ръка!

 

Очите ни ще бъдат в плен.

Прекрасен е и този ден!

Блести небето в светлина.

Светът е в моята душа!

        Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??