Светът се ражда с красота –
блести небето в светлина!
Светът е в моята душа –
порой от чувства и мечта.
Вземи ръката ми с ръка!
При теб ще бъде любовта.
Целувай моята коса!
Танцува синя светлина.
Светът се ражда с красота!
Навярно е за мен съдба –
да бъда с тебе тук, сега.
Вземи ръката ми с ръка!
Очите ни ще бъдат в плен.
Прекрасен е и този ден!
Блести небето в светлина.
Светът е в моята душа!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.