24.09.2007 г., 16:49 ч.

СВЕТЪТ Е ЗА ДВАМА 

  Поезия
602 0 4

Чуй как вятърът шепти!
Виж как лятото гори!
Ти и аз сме слънце и луна
сред вселената на любовта!

... И не казвай нищо: замълчи!
Моят свят е в твоите очи!

© Мария Кичукова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??