Sep 24, 2007, 4:49 PM

СВЕТЪТ Е ЗА ДВАМА 

  Poetry
604 0 4

Чуй как вятърът шепти!
Виж как лятото гори!
Ти и аз сме слънце и луна
сред вселената на любовта!

... И не казвай нищо: замълчи!
Моят свят е в твоите очи!

© Мария Кичукова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??