6.05.2009 г., 10:20 ч.

Свирепо 

  Поезия » Друга
560 0 1

Свирепо

 

Свиреп вятър в душата.

Необуздан вихър от съдби.

Дим от мечти и лъжата...

 

Мъгла, а след нея вихрушка

от неосъществени обещания...

Последна бе нашата целувка,

след нея идват адските създания.

 

Изродясали същества

без капка състрадание,

без капка милост в техните сърца,

носят гробното мълчание.

 

Затишие пред буря свирепа,

пред разкъсващото отчаяние.

Надеждата от мен е отнета,

сам съм с нестихващото страдание.

 

Болката пробожда светлината.

Не виждам. Остава само празнота,

остава само самотата...

 

Свирепо вилнее в мен тъгата

и опустошава желанието за живот.

Загубена в прахта е мечтата,

че съществува наистина любов.

 

05.05.2009

© Армагедон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??