7.11.2013 г., 22:18 ч.

Свободен стил 

  Поезия » Друга
495 0 1

 

 

 

Свободен стил

 

Белото братство танцува цигаровритмия,
трудно е да се определи гастрит ли е, колит ли е.
Пепелникът е пълен със спомени,
екстра фас дръпни
и се усмихни,
жълти зъби обели,
толкова изпуши,
че си припомни
чак до пелени.
Бледи ледени
лица,
отдавна трябваше да имаш деца,
да им четеш за баба меца,
не да пушиш коза,
да им купуваш боза,
не да взимаш доза.
Или да беше съчетал,
щеше да си цар.
Нищо даром,
разбит електрокар и
герб с лъвове,
що си тъжен, бе?

 

(днес нощеска сутринта)

джудека

 

 

 

 

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??